Inschrijfformulier 2021

De Kerstmarkt Vreeland op 12 december 2020 gaat helaas NIET door

 

U kunt zich vast voor 2021 inschrijven

De eerstvolgende Kerstmarkt Vreeland is op zaterdag 11 december 2021 van 15.30 – 19.30 uur.

Kraam huren?

Onze kramen zijn 4.00 x 1.25 meter en zijn allen voorzien van een luifel. Verspreid over de Breedstraat en Duinkerken worden de kramen knus opgesteld.
In iedere kraam hangt gezellige verlichting.
Heeft u voorkeur voor een bepaalde plek op de markt, schrijf u dan snel in want voorkeursplekken worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld.

Er is ruimte voor maximaal 50 kramen. De tarieven voor het huren van een kraam zijn 40 euro voor een algemene kraam en 50 euro voor een kraam/staanplaats met eten en drinken. Voor dit bedrag wordt ook uw naam/bedrijfsnaam/website op onze website geplaatst.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier hieronder.

Uw naam *

Naam bedrijf *

Adres

Plaats

Telefoonnummer *

Uw email *

Website

Korte omschrijving koopwaar *

Iedere kraam wordt voorzien van gezellige verlichting. Stroom wordt niet standaard bijgeleverd en met het oog op een maximale capaciteit, zo veel mogelijk afgeraden. Indien u toch voor uw kraam stroom wenst, kunt u dat hier aangeven. De kosten worden per stroompunt (a € 5,-) berekend. Een apparaat dat weinig stroom verbruikt (lampje, telefoonoplader, pinoplader, cd speler), kost 1 stroompunt. Een apparaat die veel stroom verbruikt (waterkoker, magnetron, kookplaat) kost 2 stroompunten. U kunt hieronder kiezen hoeveel stroompunten, met een maximum van 4 stroompunten, u wilt afnemen. *

Upload eventueel hier een foto van uw kraam/producten ter promotie op de website

Kraamhuur *
'Ik huur een kraam (incl. luifel) van 4.00 x 1.25 m. Prijs: € 40,- of € 50,- voor een kraam waar eten/drinken verkocht wordt.'

Reglement Kerstmarkt Vreeland*
Ik heb het reglement op deze site gelezen en ga hiermee akkoord

Het Reglement Kerstmarkt Vreeland leest u hier: Reglement Kerstmarkt Vreeland

logo_kerstmarkt